lauantai 10. joulukuuta 2011

54. Tenttiviikkoa vaille valmista

Kulunut viikko oli koulussa viimeinen luentoviikko ja nyt on edessä enää tenttiviikko, jolloin luentoja ei enää pidetä. Tiistaina saatamme mennä lisäksi vaihtarien lopputilaisuuteen, jossa koulu tervehtii vielä täältä poistuvia vaihtareita ja ilmeisesti antaa jotain matkamuistoa kotiinviemisiksi.

Ensi viikolla meillä on edessä kaksi tenttiä maanantaina, yksi tiistaina ja viimeinen neljäs keskiviikkoiltana. Viimeinen kirjoitustehtävä on molemmilla viimeistelyä vaille valmis, palautus oli viimeistään maanantaina. Samoin yhdet nettitehtävät pitäisi vielä kansiksen makroon saada tehtyä maanantaiksi. Se nyt varmasti menettelee hyvästä tenttitreenistä se.

Maanantaina paketoidaan siis Introduction to investment klo 12-1.50pm sekä International economy 2.30-4.20pm. Tiistaina päivällä vetäistään rastit Principles of Macroeconomicsin lomakkeisiin ja koko syksylle sopivana symbolisena viimeisenä päävastuksena toimii keskiviikkoillan International Business Financen tentti, joka kruunaa syyslukukautemme klo 7.30pm. 

Viime viikolla oli kansiksen makron luennolla viimeinen quiz, jossa pääosin aprikoitiin kokonaiskysynnän ja -tarjonnan käyttäytymistä tietyissä taloustilanteissa. Timolla jatkui kahdesta ekasta quizista tuttu trendi, eli pisteitä tuli 12/15 ja Villellä saldo oli tällä kertaa 9/15. Loppuarvostelussa heikoin tulos kolmesta quizista pudotetaan pois, joten tiedettiin ettei maailma kaadu siihen, jos tämä vika ei mene aivan nappiin, kun kuitenkin aiemmat oltiin lapioitu aika hyvillä tuloksilla.

Ainakin tuon kv-yritysrahoituksen pitäisi meillä olla käytännössä katsoen läpi jo näillä tämänhetkisillä pistemäärillä, joten loppukokeessa on kyse pitkälti siitä, mikä arvosanasta tulee olemaan. Muilla kursseilla meillä on vielä arvioimattomia tehtäviä tämän loppukokeen lisäksi, joten ei ihan varmoja voida olla lopputuloksesta niidenkään osalta. Mitään ongelmia läpipääsyn kanssa ei kuitenkaan tällä tietoa ole näköpiirissä ja suht hyvät arvosanatkin on odotuksissa, saa nähdä miten sällien käy.

Tenttien jälkeen tänne saapuukin kotipuolesta väkeä vierailemaan molemmille, joten ajatukset saadaan varmasti mukavasti irti koulujutuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti