lauantai 12. marraskuuta 2011

42. Loppuviikon rientoja

Torstaina päätimme palkita itsemme hyvällä päivällisellä, kun rakkaat naapurimme Sebastian ja May jälleen olivat keksineet uuden paikan, jonne meidät pitäisi viedä. Paikan nimi oli Lucille's, joka tarjoili melko tyypillistä jenkkiläistä BBQ-ruokaa. Erityisesti mieleen jäi jättimäinen grillikylki, jonka päätimme vetää puoliksi ja siihen sivuun hieman pastaa sun muuta. Hyvä setti kaikkinensa.

Illan tempauksesta vastasi jälleen Sebastian, joka sai päähänsä, että nyt kyllä hän haluaa hakea viereisestä viinakaupasta kunnon skottilaista viskiä, kun oli hieman epäselvää, että onko nämä Suomipojat nyt sellaista maistaneet vai ei. Niinpä siis jolkotimme parkkipaikan halki Total Wine & Moreen. Kauppa oli ehkä tuplasti kotimaisten Alkojen kokoinen ja valikoima oli huima. Pienen etsiskelyn jälkeen haettu pullo löytyi ja sen hinnaksi paljastui noin 150 dollaria!! No, tämähän ei naapuriamme huimannut, sillä hän oli päättänyt, että tätä nyt pitää saada. Niinpä iltasella maistoimme ohkaset siivut 18-vuotiasta skottilaista ja olihan se pehmeää, pakko myöntää!


Iltamyöhäsellä lähdimme vielä käymään eräissä kotibileissä Garden Grovessa, eli Anaheimin toisella puolella. Ensin emmimme sinne lähtöä, kun kutsuja oli puolituttu kaveri, jonka kaverin kotibileet kyseessä oli. Homesteadilta tuntui kuitenkin liikenteeseen lähtevän sankka joukko porukkaa, joten aateltiin, että eipä kai siinä mitään hävitä, jos käydään katsomassa. Paikan päällä olikin sitten porukkaa varmasti toista sataa pienessä talossa ja puutarhassa, joten tunnelma oli sangen tiivis. Illan isäntä oli todella innoissaan tulostamme ja jututtikin Timoa niin Suomesta, Euroopasta kuin maailmantaloudestakin varmaan toista tuntia. Nyt voitaneen sanoa, että on nähty sellaiset elokuvista tutut jenkkiläiset kotibileetkin, meno oli kyllä aikamoista, vaikka onneksi rauhalliset bileethän nämä oli ja porukka oli fiksua, vaikka iso joukko olikin.

Perjantaina oli jälleen vapaapäivä. Iltapäivällä päätimme, että lähdetään katsomaan Ducksien peliä urheilukanava ESPN:n omaan ESPN Zone -ravintolaan, joka sijaitsee Downtown Disneyllä, eli Disneylandin edessä sijaitsevassa ostoskylässä. Söimme siinä samalla sitten päivällistä, kun katselimme Selänteen ja Koivun kieputtelevan Vancouverista 4-3 voiton. Myöhemmin illalla Sebastian ja May vielä liittyivät seuraamme ja istuimme iltaa Downtown Disneyn parissa kippolassa.


 


Lauantai onkin ollut sitten kotipäivä, kuntosalia ja kämpän siivousta pääosin. Huomena sunnuntaina olisi sitten vuorossa jälleen lähtö Honda Areenalle katsomaan Ankkojen ottelua paikan päältä ja ensi viikolla on vielä yksi välikoe. Tulevan viikon jälkeen meillä onkin viikon vapaa, sillä kiitospäivän loma kestää täällä koko viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti