lauantai 13. elokuuta 2011

8. Muuttopäivä

Kolmas kokonainen päivä eli lauantai aloiteltiin Fullertonin kulmilla muuton siintäessä mielissä. Tapaaminen vuokrasopparien ym. kirjoittamista varten oli sovittu klo 11 Homesteadin toimistolle. Kävimme äkkiseltään aamulla Wal-Martissa katselemassa navigaattoreita ym. Mike istui reteästi Maximan takapenkillä, kun Ville otti tuntumaa Kalifornian katuihin ja antoi V6:n hurista pitkin aamupilvistä O.C.:ta. Fillareihin löysimme tuolta lukot sekä muutamat putelit aurinkorasvaa kaiken varalta ;)

Seuraavaksi palasimme takaisin Collierien talolle Breaan ja ryhdyimme lastaamaan muuttokuormaa. Chris tuntui kovasti kantavan huolta uusien adoptiopoikiensa pärjäämisestä julmassa ja kylmässä maailmassa, joten hän järkkäsi meille ainakin astioita, pöydän ja pari tuolia, talouspaperia, wc-paperia, haarukoita, veitsiä, lusikoita ja mikron. Onneksi hän kuitenkin tuntui saaneen mielenrauhan nähtyään kompleksimme ja erityisesti sen siisteyden.

Vuokrasoppareita tehdessämme Super-Mike säästi meiltä taas nähtävästi noin 300 taalaa, kun ohjeisti meidät tekemään sopparin joulukuulle asti ja jatkamaan siitä eteenpäin päiväkohtaisella vuokralla, jolloin meidän ei tarvitse maksaa vuokraa sellaisesta ajasta, jolloin emme de facto käytä asuntoa. Kaikkiaanhan papereita oli allekirjoitettavana kauhea pino, ei tainnut 15 nimmaria riittää. Täkäläiseen tapaan jokainen asia piti hyväksyä ja kuitata erikseen aina palovaroittimen viikoittaisesta testaussitoumuksesta alkaen! Tämän jälkeen vielä kävimme yhdessä manageri Jenniferin kanssa tsekkaamassa asunnon kunnon ja sitten allekirjoitimme hyväksyvämme asunnon kunnon.

Hassu sattuma tapahtui kantaessamme sohvaa sekä matkalaukkuja sisälle. Nimittäin yläkerrassa sattui juuri olemaan käymässä Time Warner Cablen asentaja, joka poikkesi juttusillemme käveltyään ovemme ohi. Taisi ao. heppu niin sanotusti haistaa markkinaraon ja asensi samoin tein meille netin, kun sattui olemaan paikan päällä olemaan. Emme siis joutuneet lainkaan soittelemaan tälle samaiselle kaverille, jonka puhelinnumero meillä jo oli valmiina ja odottelemaan turhia, sillä wlan oli kämpässä ennen kuin sängyt! Toissailtana Sit ´n Sleepistä ostamamme sängyt saapuivat tuota pikaa kaapelikaverin lähdettyä. Sängyt tuoneilla hepuilla ei kauaa kasaamisessa mennyt, hyvä jos parisen minuuttia. Nyt ei pitäisi jäädä unien ainakaan patjoista kiinni!












Iltapäivällä kävimme hetken loikoilemassa uima-altaalla ja päätimme testata communityn oman kuntosalin. Päivällä Ville pääsi vihdoin maistamaan vuosia himoitsemansa In-n-Outin proteiinihampurilaisen. Iltalenkin heitimme Wal-Martin käytävillä yrittäen löytää loput tarvikkeet kämppäämme. Nyt on myös testattu onnistuneen päivän päätteeksi ensimmäistä kertaa Bud Light Limet!




P.S. Iltasella bongasimme Wal-Martista vielä kaikenlaista jännää, kuten siivoustohvelit, joiden ideana on pyyhkiä pölyjä lattialta samalla, kun asukas itse tepastelee pitkin kämppää. Äkkiarvaamalla voisi uskoa olevan erityisen passeli keksintö maassa, jossa suositaan kokolattiamattoja.... Toinen jännä hylly oli suomalaisittain kansallista itsetuntoa kohottava Angry Birds -hylly, joka oli sijoitettu aivan keskelle myymälää ja keskelle käytävää! Olivat muuten kaupan kalleimmat pehmolelut! (Olethan huomannut, että blogimme kuvat saat suuremmaksi klikkaamalla?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti