sunnuntai 7. elokuuta 2011

3. Odottaviin fiiliksiin lisäystä

Morjesta!

Tässä 23-vuotias Ville Suomen Kaliforniasta, Lappeenrannasta. Kolme vuotta oon LUTssa kauppatieteitä opiskellu. Nyt ois enää opinnoista jälellä Gradu, ja bonuksena tää vaihtoreissu Fullertoniin!! Opiskelut alko 2007 syksyllä ja vuoden verra kävin välissä intin vihreissä. Oikeestaa päätin jo ekana vuonna, että haluun vaihtoon ja nimenomaan Jenkkeihi!!

Timo tossa kertoki hienosti koko hakuprosessin, eikä siihen oikee lisättävää kyllä löydy. Sen verra täytyy kyllä retostella, että aika virheettömästi valmistelut suju Timon kanssa! Niinku Timon poustauksessa lukeeki, ni tuliha noita sähköposteja esim. lähetettyä kymmeniä, pääasiassa englanniks. Isot kiitokset myös valmisteluissa auttaneille, erityisesti Kaisalle! Ja Santerille sekä Teemulle vinkeistä ja avusta!

Nyt pitäis kuiteki kaikki olla sitte valmista. Muuttoilmotukset on tehty, lukukausi-ilmottautumiset hoidettu, gradun aihe alustavasti selvillä jnejne... Eilisistä läksäreistäki on aika hyvi toivuttu. Kiitoksii muute kaikille osallistuneille, hauskaa oli kyllä! Aika oudolta tuntuu, että seuraava viikonloppu vierähtää sitte jonki verra erilaisis maisemissa. :)

Huomenna pitäis laittaa laukku kasaa ja tarkotuksen ois ottaa mahollisimma vähä tavaraa mukaa. Tiistaina sitte Helsinkii ja keskiviikkona 8.00 starttais jo reissu. Palataaha asiaa sitte ku on jotai sanottavaaki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti