lauantai 6. elokuuta 2011

1. Matkalla kohti Ameriikan Unelmaa!

Tervehdys lukija!

Tervetuloa lukemaan Kalifornia-aiheista blogiamme. Blogin takaa löytyy kaksi Lappeenrannan teknillisen yliopiston kauppatieteilijää, eli Timo Eerola ja Ville Suni. Olemme lähdössä piakkoin vaihto-oppilaiksi California State Universityyn, Fullertonin kaupunkiin.

Kirjoitamme tähän blogiin eräänlaista matkapäiväkirjaa syksyn 2011 aikana. Tarkoitus on siis paitsi kertoa kuulumisia paikan päältä, myös mahdollisesti jakaa vinkkejä sekä huomioita sikäläisestä elämänmenosta ja matkailusta sekä asumisesta Kalifornian seuduilla.

Matkamme alkaa keskiviikkona 10.8.2011, kun lähdemme koto-Suomesta kohti Kaliforniaa. Lontoossa tehtävän välilaskun jälkeen suuntaamme kohti LAX:ia, eli Los Angelesin kansainvälistä lentokenttää. Sieltä matkamme jatkuu autolla etelään.

Fullerton sijaitsee Orange Countyn piirikunnassa, Etelä-Kaliforniassa. Kaupungin suurin työllistäjä on juurikin em. yliopisto ja sen merkitystä on luonnehdittu Fullertonin kannalta muutenkin hyvin keskeiseksi. Asukkaita kaupungissa on noin 135 000.

Päivittelemme blogiin lähipäivinä viimeisten Suomessa vietettävien päivien tunnelmia, kokemuksia lähtövalmisteluista ja tekemästämme esityöstä sekä jonkinlaiset esittelyt itsestämme. Stick around!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti